Wartburg 311 Coupe

Az első bejegyzés...

2015. március 08. - WB311Coupe

Az első bejegyzés mindig elindít egy folyamatot... Jelen esetben az olvasó részese lehet egy közel 5000 darabot gyártott autótípus felújításának. Felhívnám a figyelmet arra, hogy jelen időben (2015.03.08) sem tisztázott minden körülmény az autókkal kapcsolatban. Igen, autókról van szó.. 

Egy kicsit biztassam az olvasókat arra, hogy érdemes lesz a jövőbeli bejegyzéseket is körültekintően olvasni, a történetem egy Wartburg 311 Couperól, egy 311 limuzinról, és egy totálkáros, ám de előéletében már egy felújított OT minősítő autókról fog szólni.

A "kesze-kuszaságot" igyekszem a legérthetőbben tisztázni, melyet sajnos meg fog nehezíteni annak a ténye, hogy neveket nem közölhetek a bejegyzéseimben. Maradjunk annyiban, hogy egy fiktív név monogramjaival fogom a történet szereplőit bemutatni. 

Mivel az autók történelme még csak a fejemben alakult ki, és még a gondolataim sem igazán összeszedettek, lehetséges, hogy egy kis zavarodottságot is érezni fog az olvasó a bejegyzéseimben.

Ahogy szabadidőm engedi, igyekszem friss, és új tartalmakkal jelentkezni, melyhez természetesen majd a felújítás módja, menete is hozzá fog kapcsolódni.

A jövőbeli bejegyzésekhez örömteli olvasást kíván,

Nagy Ádám

A bejegyzés trackback címe:

https://wb311coupe.blog.hu/api/trackback/id/tr387251351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása